aboutus

1stshine Industrial Company Limited

1stshine Industrial Company Limited 1stshine Industrial Company Limited 1stshine Industrial Company Limited 1stshine Industrial Company Limited 1stshine Industrial Company Limited
1 2 3 4 5
1stshine Industrial Company Limited
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: 1stshine
Aantal werknemers: >50
Jaarlijkse omzet: 100000-500000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 0

Gevestigd in 2007, heeft 1stshine Industrial Company Limited een brede de uitvoerportefeuille vooral in de Plafondventilatorensector, met inbegrip van decoratieve plafondventilatoren, plafondventilatoren met lichte, intrekbare bladplafondventilatoren, andall plafondventilatoren opgebouwd u kunt veronderstellen.


In 2011, werd onze aangesloten fabriek in ZHONGSHAN gevestigd, behandelend een overschot al fabrieksgebied van 21000 vierkante die meters, door ISO9001 wordt verklaard: 2015, verbetert zeer ons vermogen in onderzoek, ontwerp, productie, verkoop en de naverkoopdiensten voor zowel binnenlands als exportmarkt.

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 1

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 2

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 3

Hebbend hoogte - de kwaliteit en R&D-het laboratorium in de industrie, onze kwaliteitsafdeling behandelen veelvoudige suchas van inspectiepunten in komende materialenchecking.routing inspectie, QA, pre-veroudert en post-veroudert inspectie, het eindigen productinspectie en een volledig kwaliteitsbeheersysteem met beperkte controle van hogere andlowerprocessen. Onze ventilators gingen etc. de test van de milieusimulatie, frequentie, waterdichte test, macht-op test over, antiroest zoute test, hoogspanningstest, 7 " 24 uren ononderbroken het verouderen test.

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 4

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 5

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 6

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 7

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 8

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 9

 

 

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 10

Hebbend een team van uitstekende kwaliteit met meer dan de professionele technici van 10%, dat onze comprehensivecapacity van R&D-productie, marketing.installation, technische opleiding aan de naverkoopdienst voor plafondventilator verzekert.

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 11

 

 

Geschiedenis

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Gevestigd in 2007, heeft 1stshine Industrial Company Limited een brede de uitvoerportefeuille vooral in de Plafondventilatorensector, met inbegrip van decoratieve plafondventilatoren, plafondventilatoren met lichte, intrekbare bladplafondventilatoren, en alle ceilingfans opgebouwd u kunt veronderstellen.

 

In 2011, werd onze aangesloten fabriek in ZHONGSHAN gevestigd, behandelend een algemeen fabrieksgebied van 21000 vierkante die meters, door ISO9001 wordt verklaard: 2015, verbetert zeer ons vermogen in onderzoek, ontwerp, productie, verkoop en de naverkoopdiensten voor zowel binnenlands als exportmarkt.

 

 

 

Dienst

Wij zullen helpen de ruimten veranderen u van een betere ervaring door hoogte houdt - de kwaliteitsplafondventilator, installeert oplossingen, en specifieke steun.

 

 

 

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Hebbend hoogte - de kwaliteit en R&D-het laboratorium in de industrie, onze kwaliteitsafdeling behandelen veelvoudige inspectiepunten zoals het inkomende materialen controleren. het verpletteren van inspectie, QA, pre-veroudert en post-veroudert inspectie, het eindigen productinspectie en een volledig kwaliteitsbeheersysteem met beperkte controle van hogere en lagere processen. Onze ventilators gingen etc. de test van de milieusimulatie, frequentie, waterdichte test, macht-op test over, antiroest zoute test, hoogspanningstest, 7 " 24 uren ononderbroken het verouderen test.

 

 

 

 

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 1

 

30 jaar ervaren in productaanpassing en praktische de industrietoepassing. Speciaal programtechnical team met snelle reactie. Gemaakte producten en oplossing met hoge relevantie en applicabilityare geleverd na de uitvoerige planning en de evaluatie eigenlijk gebaseerd op het gebruik van de klant.

 

 

 

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 2

 

Onze plafondventilator heeft Ce-CITIZENS BAND, ROHS, GS, ETL, SAA, kc-certificaat, ISO9001 overgegaan: de onderneming van 2015 qualificationcertificate, wijd usedVilla, Hotel, Bureau, Slaapkamer, Geschiktheidszaal en andere plaats. Wij bereikten strategiccooperation met klanten van meer dan 30 landen en gebieden rond de wereld, en wij willcontinue om meer economische voordelen voor ourcustomers tot stand te brengen.

 

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 3

Ons Team

 

China 1stshine Industrial Company Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Het professionele buitenlandse handelsteam, verkoopteam van meer dan 20 mensen, elke werknemer heeft de rijke ervaring van de marktverkoop, die kwaliteitspre-sale online communicatiediensten verlenen. Neem vaak aan de industrietentoonstellingen op grote schaal deel in diverse gebieden, en hebben de capaciteit om samenwerking met regionale partners te bespreken.

 

Hebbend een team van uitstekende kwaliteit met meer dan de professionele technici van 10%, dat onze comprehensivecapacity van R&D, productie, marketing verzekert. installatie, technische opleiding aan de naverkoopdienst voor plafondventilator.

Wij hebben met vele logistiekbedrijven samengewerkt om goederen te vervoeren veilig en snel aan klanten, en de logistieke kost van klanten te minimaliseren.


 

Contactgegevens